Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΜΙΚΡΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ CRETAN LINES
Απομακρύνεται το σχέδιο για την αγορά του πλοίου «Αρκάδι»

Δυσκολία στη συγκέντρωση ποσού 1,5 εκ. ευρώ που απαιτείται για την προκαταβολή -Σε παράταση των διαπραγματεύσεων με την πλοιοκτήτρια εταιρία προσανατολίζονται οι κρητικές θαλάσσιες γραμμές
Απογοήτευση επικρατεί στα μέλη της εταιρίας των κρητικών θαλάσσιων γραμμών μετά και την μικρή ανταπόκριση των Ρεθεμνιωτών στο κάλεσμά τους, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, προκειμένου να συνδράμουν οικονομικά και να μπορέσει η εταιρία να προχωρήσει στην αγορά του πλοίου «Αρκάδι».
Η περιορισμένη συμμετοχή των πολιτών στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, που έφτανε μόλις τα τριακόσια πενήντα άτομα δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για τα μέλη της εταιρίας Cretan Lines, που όπως φαίνεται δεν θα μπορέσουν να συγκεντρώσουν το ποσό του 1,5 εκ. ευρώ για να προχωρήσει η διαπραγμάτευση με την ιορδανική εταιρία, στην οποία σήμερα ανήκει το συγκεκριμένο πλοίο.
Τα μέλη των Κρητικών Θαλάσσιων Γραμμών, όπως επανέλαβαν για μια ακόμα φορά, ποντάρουν στην επιλογή του συγκεκριμένου πλοίου, το οποίο ήταν το πρώτο που έδεσε στο λιμάνι του Ρεθύμνου και έχει συνδεθεί άμεσα με την ανάπτυξη του τόπου. Ωστόσο, το συγκεκριμένο εγχείρημα φαίνεται να μην παίρνει σάρκα και οστά, καθώς το κεφάλαιο δεν επαρκεί και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν ασφυκτικά με αποτέλεσμα η αγορά του πλοίου να βρίσκεται στον αέρα.