Γοητευμένη από την κρητική φιλοξενία και κουζίνα αποχώρησε από την Κρήτη η ελληνική και τουρκική αντιπροσωπεία του Παγκόσμιου Γαστρονομικού Συλλόγου που βρέθηκε για έξι μέρες στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της 7ης γαστρονομικής συνάντησης με σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών, γεύσεων αλλά και την ενίσχυση της ελληνοτουρκικής φιλίας.
Τα κρητικά προϊόντα μπορούν και πρέπει να κατακτήσουν την παγκόσμια γαστρονομική αγορά δήλωσε ο Έλληνας πρόεδρος του Συνδέσμου Εν Ελλάδι Γαστρονόμων Τάσος Κιούλπαπας, αναφερόμενος στην ποικιλία, την ποιότητα και την γευστική αξία τόσο του λαδιού όσο και του τυριού, καλώντας παράλληλα τους ίδιους τους παραγωγούς να λάβουν δράση και πρωτοβουλίες και να αξιοποιήσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προϊόντων του νησιού και μέσα από ιδιωτικές ενέργειες να πετύχουν την εξωστρέφεια.
Συνέχεια...
Τα κρητικά προϊόντα μπορούν και πρέπει να κατακτήσουν την παγκόσμια γαστρονομική αγορά δήλωσε ο Έλληνας πρόεδρος του Συνδέσμου Εν Ελλάδι Γαστρονόμων Τάσος Κιούλπαπας, αναφερόμενος στην ποικιλία, την ποιότητα και την γευστική αξία τόσο του λαδιού όσο και του τυριού, καλώντας παράλληλα τους ίδιους τους παραγωγούς να λάβουν δράση και πρωτοβουλίες και να αξιοποιήσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προϊόντων του νησιού και μέσα από ιδιωτικές ενέργειες να πετύχουν την εξωστρέφεια.
Συνέχεια...