Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΣΩΡΟΣ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Διαμαρτυρίες κατοίκων για τη «χωματερή» στην πλατεία Αγίου Γεωργίου


Για την εικόνα που παρουσιάζει η πλατεία Αγίου Γεωργίου Πεταλιώτη, διαμαρτύρονται έντονα οι κάτοικοι της Καλλιθέας. Παράπλευρα του Ιερού Ναού και σε ελάχιστη απόσταση από την παιδική χαρά της περιοχής, σε έκταση που αγόρασε και απαλλοτρίωσε ο δήμος Ρεθύμνου για να δημιουργήσει χώρο στάθμευσης, έχει δημιουργηθεί χωματερή.
Συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας που εκτέλεσε εργασίες διαμόρφωσης του χώρου τις τελευταίες μέρες, συγκέντρωσε στο μέσον του οικοπέδου όλα τα άχρηστα αντικείμενα που υπήρχαν στην έκταση, όπως κλαδιά, μπάζα και άλλα. Εδώ και 20 μέρες, περίπου, παραμένουν εκεί στοιβαγμένα σε ένα σωρό, προκαλώντας τη δυσαρέσκειά των κατοίκων, οι οποίοι ζητούν από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου να τα απομακρύνει το συντομότερο.
Όπως λένε οι κάτοικοι, το θέαμα από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους είναι θλιβερό ενώ φοβούνται για την υγεία τη δική τους και των παιδιών τους, τα οποία παίζουν καθημερινά στην παιδική χαρά που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση, από τον σκουπιδότοπο που έχει δημιουργηθεί στο δημοτικό οικόπεδο.

Συνέχεια...