Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΕΝΟΠΛΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ
Με την απειλή καλάσνικοφ λήστεψαν χρυσοχοείο στη Σκαλέτα

Οπλισμένοι με καλάσνικοφ και φορώντας κουκούλες και γάντια, τρεις άνδρες λήστεψαν κοσμηματοπωλείο στην Σκαλέτα προχθές το βράδυ.
Λίγο πριν τις 10.30 τη νύχτα κι ενώ η επιχείρηση ετοιμαζόταν να κλείσει, μπήκαν στο κατάστημα από πλαϊνή πόρτα και όχι από την κεντρική είσοδο, οι δυο από τους τρεις, με καλυμμένα πρόσωπο και χέρια και προτάσσοντας τα όπλα τους στην 45χρονη ιδιοκτήτρια και τον έφηβο γιο της, με σπαστά ελληνικά, τους ζήτησαν να ακινητοποιηθούν.
Φοβούμενοι για τη ζωή τους οι ιδιοκτήτες και μη έχοντας άλλη επιλογή παρέμειναν θεατές της πράξης των δυο ένοπλων κουκουλοφόρων, οι οποίοι από την βιτρίνα του καταστήματος κατέβασαν τα χρυσά και ασημένια κοσμήματα που υπήρχαν, πήραν και δυο προθήκες με χρυσαφικά, ενώ έχοντας συνεχώς προτεταμένα τα καλάσνικοφ κινήθηκαν να φύγουν. Η ιδιοκτήτρια βγήκε σχεδόν ταυτόχρονα με τους ληστές στην αυλή του καταστήματος και άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Οι δυο ένοπλοι κουκουλοφόροι την εξύβριζαν ζητώντας της, σε σπαστά και πάλι ελληνικά, να σταματήσει τις φωνές ενώ φέρονται να πυροβόλησαν προς το μέρος της 2 ή 3 φορές, προκειμένου να της προκαλέσουν πανικό.

Συνέχεια...