Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ
Δεν επιθυμεί τη λειτουργία της «ΚΡΗΤΗ Α.Ε.» ο περιφερειάρχης

• Άλλαξαν τα δεδομένα μέσα σε ένα χρόνο, υποστηρίζει, αιτιολογώντας την αλλαγή στάσης του • Μ. Όθωνας: «Η ολοκλήρωση της σύστασης της εταιρείας έχει συντελεστεί, είναι κυβερνητική απόφαση δημοσιευμένη στο ΦΕΚ»
 
Η χθεσινή απάντηση του περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, στο πρόβλημα και τις διαμαρτυρίες που προκάλεσε η επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργαζομένων ΥΠΕΧΩΔΕ, προς τους συναρμόδιους υπουργούς με την οποία τους ζητούν να ανακληθεί η απόφαση ίδρυσης της εταιρείας υποδομών «Κρήτη Α.Ε.» κάνοντας αναφορά στον ίδιο επισημαίνοντας ότι είναι αντίθετος με την λειτουργία της, έδειξε πως συμφωνεί με το αίτημα των συνδικαλιστών, αφού ούτε ξαφνιάστηκε ούτε υπερασπίστηκε τη λειτουργία της.
Αντίθετα, η άποψή του, την οποία εξέφραζε μέχρι πρότινος μόνο παρασκηνιακά κι ας υποστήριξε το αντίθετο σε δηλώσεις του χθες, έγινε προφανής: δεν συμφωνεί με την ύπαρξη της «Κρήτη Α.Ε.» και ότι αντ’ αυτής τα έργα αναβάθμισης του ΒΟΑΚ πρέπει να γίνουν από τους μηχανικούς της Περιφέρειας, προφασιζόμενος την άσκημη οικονομική κατάσταση της χώρας που, όπως είπε, δεν επιτρέπει τη χρηματοδότηση της νεοϊδρυθείσας δομής. Αυτό αιτιάθηκε και για την αλλαγή στάσης του μέσα σε ένα χρόνο.

Συνέχεια...