Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟ
Γιορτή κρασιού με επαγγελματίες και ερασιτέχνες παραγωγούς

Οινογνωσία, γευσιγνωσία, επιδείξεις μαγειρικής και συναυλίες περιλαμβάνονται στο πλούσιο πρόγραμμα
 
Πλούσιο πρόγραμμα με συναυλίες, διαγωνισμούς, οινογνωσία, μαγειρική και πάντα με πρωταγωνιστή το άφθονο κρασί περιλαμβάνονται στη γιορτή του κρασιού που θα ξεκινήσει το Σάββατο και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη στο δημοτικό κήπο του Ρεθύμνου. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες οινοπαραγωγοί θα ανταλλάξουν απόψεις, ενώ θα βρεθούν και σε ξενοδοχεία της πόλης, προκειμένου οι επισκέπτες να γνωρίσουν και να γευτούν τον κρητικό οίνο.
Παιδικό πρόγραμμα, μαθήματα μαγειρικής σε μικρούς και μεγάλους από τον γνωστό σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο αλλά και συναυλίες από γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Διονύσης Τσακνής, ο Πάνος Μουζουράκης και το συγκρότημα Υπόγεια Ρεύματα θα συμπληρώσουν καλλιτεχνικά την γιορτή.
Οι τιμές εισόδου είναι μειωμένες συγκριτικά με την περυσινή χρονιά. Πέντε ευρώ είναι η είσοδος καθημερινά εκτός από τις συναυλίες, όπου οι τιμές των εισιτηρίων είναι δέκα ευρώ ενώ πλέον δίδεται η δυνατότητα για προμήθεια εισιτηρίου διαρκείας, η τιμή του οποίου είναι στα τριάντα ευρώ και ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει το πρόγραμμα και τις έξι ημέρες.

Συνέχεια...