Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ
Στη νέα πτέρυγα το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

• Παραμένουν τα προβλήματα στελέχωσης με ανθρώπινο δυναμικό • Έγγραφο της διοίκησης του Γ.Ν.Ρ προς το δήμο για άμεσες παρεμβάσεις στην οδό Κουμουνδούρου προκειμένου να διασφαλιστεί η διέλευση των ασθενοφόρων
 
Δεκατρία χρόνια μετά και η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Ρεθύμνου ξεκίνησε την λειτουργία της. Χθες, στις εννέα το βράδυ ολοκληρώθηκε η μετακόμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, στα εξακόσια τετραγωνικά περίπου του ισογείου του κτιρίου, το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες πρώτων βοηθειών των ασθενών που προσέρχονται σε αυτό.
Σε ένα καινούριο κτίριο με σύγχρονες προδιαγραφές και ευχάριστο περιβάλλον που δεν θυμίζει σε τίποτα τις άθλιες και τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούσαν τα τελευταία χρόνια στους μικρούς, στενούς και δίχως εξαερισμό χώρους του ΤΕΠ, εργάζονται πλέον γιατροί και νοσηλευτές.
Η είσοδος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών είναι πλέον από την οδό Κουμουνδούρου, ενώ η διοίκηση του ιδρύματος έχει ενημερώσει εγγράφως τον δήμαρχο Ρεθύμνου για την επιτακτική ανάγκη απομάκρυνσης της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων από την περιοχή, προκειμένου να διανοιχτεί ο δρόμος και να εξασφαλιστεί η ομαλή διέλευση των ασθενοφόρων και των υπόλοιπων οχημάτων.

Συνέχεια...