Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ
Την ανάγκη για νέο ξεκίνημα επεσήμανε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο

• «Έχουμε μπροστά μας σκληρή δουλειά. Οι εκλογές θα γίνουν το 2013» ξεκαθάρισε ο Γ. Παπανδρέου • Νέος «τσάρος» της Οικονομίας ο Ε. Βενιζέλος • Παρέμεινε στη θέση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη ο Μ. Όθωνας
 
Την ανάγκη για νέο ξεκίνημα επεσήμανε ο πρωθυπουργός στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο της νέας κυβέρνησης, ζητώντας να ενταθεί η συλλογική προσπάθεια και να υπάρξουν αποτελέσματα σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα. Ο Γιώργος Παπανδρέου υπογράμμισε την ανάγκη να ενταθούν οι ρυθμοί δουλειάς, να υπάρξει αλληλεγγύη και συνοχή με ένα και μοναδικό στόχο: την έξοδο της χώρας από την κρίση.
«Η προηγούμενη κυβέρνηση, παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα, παρήγαγε τιτάνιο έργο, το οποίο θα συνεχίσουμε» είπε. Στη συνεδρίαση ο πρωθυπουργός έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθηθεί από τους νέους υπουργούς και απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο διενέργειας πρόωρων εκλογών: «Έχουμε μπροστά μας πολλή και σκληρή δουλειά τους επόμενους 28 μήνες της θητείας μας, μέχρι την ώρα που θα μας αξιολογήσουν οι πολίτες, στις εκλογές του 2013».

Συνέχεια...