Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ
«Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί»

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς του νομού


Με παραγωγικούς φορείς του νομού συναντήθηκε χθες ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ο οποίος βρέθηκε στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητας της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. συζήτησε με εκπροσώπους του Συλλόγου Ξενοδόχων, του Εργατικού Κέντρου, του Σωματείου Εστίασης-Αναψυχής και του Επιμελητηρίου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κλάδοι του τουρισμού, της εστίασης και του εμπορίου, ενώ στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης και η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Πέπη Μπιρλιράκη-Μαμαλάκη.
Πρώτο μέλημα για τη Δημοκρατική Αριστερά αποτελεί η αποκατάσταση των εργασιακών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών, ανέφερε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Κουβέλης και πρόσθεσε: «Πρέπει να καταργηθεί ο ΦΠΑ 23% που είναι βραχνάς και έχει οδηγήσει στο κλείσιμο πάρα πολλές επιχειρήσεις και σε μεγάλο περιορισμό του κύκλου εργασιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την τροφοδότηση της ανεργίας.


Συνέχεια...