Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΤΟΝΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ
Η Αστυνομία έφτασε στον δράστη του τροχαίου που κόστισε τη ζωή της 5χρονης Γερμανίδας

Τρία εικοσιτετράωρα στάθηκαν αρκετά για να εντοπιστεί και να συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές Ρεθύμνου ο οδηγός που το πρωί της περασμένης Κυριακής, με το Ι.Χ. που οδηγούσε παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε, στην περιοχή της Σκαλέτας το 5χρονο κοριτσάκι από την Γερμανία που βρισκόταν στο Ρέθυμνο με την οικογένειά του για διακοπές.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, πρόκειται για έναν 23χρονο υπήκοο Λετονίας, που ήρθε πριν ενάμιση μήνα στο Ρέθυμνο ως υπάλληλος ρώσικου τουριστικού πρακτορείου που δραστηριοποιείται στην Κρήτη και ανέλαβε την εξυπηρέτηση των Ρώσων τουριστών-πελατών στους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου. Την μετακίνησή τους δηλαδή, με αυτοκίνητο του γραφείου, και την μεταφορά τους από το ξενοδοχείο που διαμένουν κάθε φορά σε διάφορα σημεία στον ένα ή τον άλλο νομό για ψώνια, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους κλπ.
Χθες το πρωί, εκδόθηκε εναντίον του ένταλμα σύλληψης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ρεθύμνου, ο οποίος άσκησε εναντίον του δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, θανατηφόρα έκθεση, σωματικές βλάβες από αμέλεια και για σωρεία παραβάσεων του Κ.Ο.Κ.

Συνέχεια...