Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΣΕΔΗΚ
Οι επισκέπτες του νησιού επιλέγουν το ελαιόλαδο



• Οι τουρίστες γνωρίζουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία τη διατροφική αξία του λαδιού • Πενήντα επιχειρήσεις εστίασης της Κρήτης συμμετέχουν στο δίκτυο αποκλειστικής χρήσης ελαιολάδου στα καταστήματά τους
Η γευστική και υγιεινή υπεροχή του ελαιολάδου είναι γεγονός και η χρήση του σε καταστήματα μαζικής εστίασης είναι σίγουρα ένας τρόπος για να μπορέσει το προϊόν-χρυσάφι της Κρήτης να πάρει επιτέλους την υπεραξία που του αξίζει...



Συνέχεια...