Τους στόχους και τις προτεραιότητές
του για τη νέα χρονιά έθεσε χθες στη διάρκεια της γενικής του συνέλευσης
ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης, ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει
τη λειτουργία του ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, θέτοντας ως πρώτη
προτεραιότητα την αναβάθμιση της ποιότητας του κρητικού ελαιολάδου.
Η προσπάθεια για τη διάδοση της παραδοσιακής κρητικής διατροφής και της αποκλειστικής χρήσης του ελαιολάδου στις ταβέρνες και τα εστιατόρια αλλά και σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στοχεύουν στην ενημέρωση της σημασίας του τοπικού προϊόντος επιδιώκοντας ταυτόχρονα και την αναβάθμιση των συνθηκών λειτουργίας των ελαιοτριβείων.
Συνέχεια...
Η προσπάθεια για τη διάδοση της παραδοσιακής κρητικής διατροφής και της αποκλειστικής χρήσης του ελαιολάδου στις ταβέρνες και τα εστιατόρια αλλά και σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στοχεύουν στην ενημέρωση της σημασίας του τοπικού προϊόντος επιδιώκοντας ταυτόχρονα και την αναβάθμιση των συνθηκών λειτουργίας των ελαιοτριβείων.
Συνέχεια...