Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
Προφυλακίστηκε ο 22χρονος οπαδός για τη δολοφονία του Γ. Ρουσσάκη

«Τον είδα να μαχαιρώνει...» είπε στους αστυνομικούς για τον 24χρονο που κρατείται στη Νεάπολη και τον «δίνει» ως δράστη του εγκλήματος

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το ραντεβού θανάτου των οπαδών τα ξημερώματα της 5ης Σεπτεμβρίου στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, έδωσε ο 22χρονος νεαρός που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του 21χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού Γιάννη Ρουσάκη. Ο 22χρονος, που αναζητείτο από τις αρχές από την πρώτη σχεδόν στιγμή, παρουσιάστηκε χθες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, αν και η ανακρίτρια δεν διέκρινε άμεση εμπλοκή του στη δολοφονία. Διατάχθηκε, ωστόσο, η προφυλάκισή του για συνέργεια.
Ο νεαρός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε εδώ και 10 μέρες ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία, συμπλοκή, σύσταση συμμορίας και παράνομη οπλοχρησία, οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου και στη συνέχεια βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας. Κατά τη διάρκεια της εξέτασής του, σύμφωνα με πληροφορίες περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την άγρια συμπλοκή των οπαδών που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αλλά και τις συνθήκες θανάτου του θύματος.


Συνέχεια...